Skip to main content

Våra tjänster i Linköping

Fasadrenovering

Vi på Fasadteknik har lång erfarenhet och bred kompetens inom fasadrenovering. Varje år hjälper vi fastighetsägare i Östergötland med renovering av fasader och vi erbjuder våra tjänster även i Linköping. Kontakta oss så hjälper vi er med den renovering som krävs för just er fastighet.

Putsning av fasad

Putsning av fasad är ett av de vanligaste uppdragen inom fasadrenovering. På Fasadteknik har vi stor och bred expertis inom olika typer av putsning. Vi tillhandahåller med putsning av yngre fasader och äldre byggnader som en del av vår fasadrenovering i Linköping.

Nya fasader

Ju äldre stad desto större renoveringsbehov. I och med att stora delar av Linköping har många år på nacken finns ett stort behov av fasadrenovering. Vi arbetar årligen med projekt som syftar till att rädda och återskapa äldre städers forna glans, som t.ex. Stockholm och Norrköping.

Vi på Fasadteknik har kompetensen och erfarenheten som krävs för denna typ av arbete. Vi ser till att byggnaden restaureras utan att förändras märkbart

Murning

Det finns många fördelar med olika typer av fasader. Det som skiljer murade fasader från övriga är deras robusthet. En murad fasad står emot tidens tand och är ett bra val för fastighetens hållbarhet. Med ett mindre behov av översyn och reparation sparar man som fastighetsägare även pengar.

Vi på Fasadteknik utför många olika typer av fasadrenoveringar åt våra kunder i Östergötland. Det kan exempelvis handla om tilläggsisolering, omfogning eller förankring. Vi utför fasadrenovering av tegelfasader och murning från grunden på uppdrag av våra kunder.

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens kring fasadputs och murning av hus och fastigheter, olika fasadsystem och murade fasader i Östergötland. Vi jobbar med kvalitet och miljötänk i fokus och försöker alltid att hitta fram till de bästa lösningarna för våra kunder.

Titta gärna in i vårt stora referensbibliotek där vi visar tidigare fasadrenoveringar av äldre och historiska byggnader samt moderna nyproduktioner.

Vi är utbildade och auktoriserade

 • Utbildade och auktoriserade enligt PlattsättningsEntreprenörers Riksförening, PER
 • Certifierad fasadentreprenör genom Mur & Putsföretagen.
 • Certifierad Weber fasadentreprenör Murning & Putsning Klass 1.
Referenscase Norrköping - Gamlabron
Fasadrenovering
 • Renovering av gammal puts
 • Tvättning, lagning och avfärgning
 • Tilläggsisolering
 • Reparation av tegelfasader
Balkonger
 • Renovering av balkonger, omgjutning och underhåll
Övriga tjänster
 • Murning och renovering av skorstenar
 • Plattsättning
 • Renovering av badrum och kök
 • Utbyte av gamla och insättning av nya klinkers och kakel

Gamlabron

Norrköping 2022

Kvarteret Gamlabron ligger på Västgötegatan i Norrköping och byggdes 1903. Kvarteret namngavs redan 1729 och fick namnet av läget vid fästet till Gamlebro på det äldsta broläget i Norrköping. En rad viktiga vägar har löpt förbi här och i dokument från 1330-talet nämns för första gången en bro på platsen.

Under 2022 har vi renoverat fasaderna på byggnaderna med tvättning, putslagning och målning.

Fler bilder och info i vårt referensbibliotek

Vi satsar på miljö och kvalitet!