Skip to main content
 
 

Gamla Länslasarettet

Lasarettet, Nyköping

 

Gustav Vasa Kyrka

Odenplan, Stockholm

 

Bryggeriet

Nyköping

 

Berga-Tuna Gård

Jönåker, Nyköping

Fasadrenovering

Fasadteknik har lång erfarenhet och bred kompetens kring fasadputs och murning av hus och fastigheter, olika fasadsystem och murade fasader. Vi jobbar med kvalitet och miljötänk i fokus inom fasadrenovering och försöker alltid att hitta fram till de bästa lösningarna för våra kunder.

Läs mer om fasadrenovering

Nybyggnation

Fasadteknik har en omfattande kompetens kring puts och arbetar med de allra modernaste fasadsystemen, där både extra tätningar och ventilering ingår utöver smarta isoleringslösningar. Vi hanterar provade system som klarar Boverkets tuffa regler med både projektering och utförande i nära samverkan med de olika tillverkarna. Vår personal får löpande utbildning och vid behov även certifiering i de olika systemen.

Läs mer om nybyggnation

Fasadteknik

i branchen sedan 1994

Fasadteknik bildades 1994 och består av ett team med mycket kunniga och erfarna murare och plattsättare. Vi behärskar alla tänkbara material och tekniker för att skapa hållbarhet och estetik. Våra uppdrag har genom åren haft stor variation från fasadrenovering till nybyggnation, vilket ständigt utvecklar vår förmåga att utföra våra uppdrag säkert och effektivt.

Våra kunder är allt från stora beställare inom nyproduktion till mindre företag, bostadsrätter och privatpersoner inom fasadrenovering i Nyköping, Norrköping, Stockholm. Flen, Katrineholm med omkringliggande regioner.

Läs mer om vårt företag

Miljö och hållbarhet

Vi tillhandahåller kvalitativa produkter och tjänster som påverkar miljön positivt på kort och lång sikt, både inom fasadrenovering och nybyggnation.

Kvalitet och estestik

Vi utför regelbundet underhållsarbeten och fasadrenovering på olika kulturbyggnader.

Aktuellt på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons Se fler inlägg
https://www.youtube.com/watch?v=RM4tPc_2-Z8

Vi bygger vackra och hållbara fasader

Klicka för att se vår senaste promovideo!

Play Video